«3 λεπτά» με τον Δρ. Γιώργο Μούντη

Το πάθος του για την εναλλακτική ιατρική, οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και επενδύσεις

Προέρχεται από οικογένεια επιχειρηματιών και παρά το γεγονός ότι είχε αρκετά ερεθίσματα να ακολουθήσει τον δρόμο της ιατρικής, αυτός ακολούθησε το δρόμο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επενδυτικά χαρτοφυλάκια ακινήτων. Η απόφαση του τον δικαίωσε.

Ο λόγος για τον Δρ. Γιώργο Μούντη, Managing Partner στην Delfi Partners & Co που ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «3 λεπτά» και στον  κύκλο εκπομπών «Young Managers Series» όπου παρουσιάζουμε στελέχη της νέας γενιάς.

«Η μεγαλύτερη επαγγελματική πρόκληση που αντιμετώπισα μέχρι σήμερα ήταν  να τερματίσω την καριέρα μου στην Αγγλία και να επαναπατριστώ» εξομολογείται ο Δρ. Μούντης και συμπληρώνει ότι η συμβουλή που θα έδινε στον εαυτό του 20 χρόνια πριν θα ήταν «να ταξιδέψω και να δουλέψω σε άλλες χώρες εκτός Αγγλίας. Επίσης θα διάλεγα τους συνεργάτες μου με περισσότερη προσοχή».

Τον χαρακτηρίζει η υπομονή και το πείσμα ενώ δεν ξεχνά εύκολα. Παράλληλα, δηλώνει οικολόγος, οδηγά μια κλασσική Maserati, θαυμάζει τον Jeff Bezos, ιδρυτή της Amazon και το τελευταίο βιβλίο που διάβασε είναι το Δρ. Αβρααμίδη: «Οι σκέψεις ρυθμιστές της υγείας μας»

«3 λεπτά» με τον Γιώργο Μούντη

Comments are closed.